0
Košarka

FOTO: Instagram/@atlhawks

BOGDANOVIĆ DEO POTREBAN ZA TITULU? Druga najbolja ekipa u NBA targetirala Bogdana!

Objavljeno: 31.01.24 u 10:17

Bogdanoviću ugovor s Hoksima ističe tek 2026. godine

U poslednje vreme, Bogdan Bogdanović pokazuje sve bolje partije u dresu Atlante Hoks, međutim, njegova sudbina u franšizi nije ni sigurna ni potpuno jasna.

Pre utakmice odigrane u noći između utorka i srede, tokom koje je postigao 18 poena protiv Los Anđeles Lejkersa, pojavila se vrlo zanimljiva informacija.

Trenutno prvi tim Zapadne konferencije, Minesota Timbervulvsi, navodno je pokazao interesovanje za usluge srpskog šutera. U timu smatraju da im igrač s takvim karakteristikama nedostaje kako bi bili konkurentni i u plej-ofu, ali do realizacije najverovatnije neće doći. Iako su Hoksima spremni da puste Bogdana, njegov ugovor se ne uklapa na adekvatan način s „kepom“ Minesote, što otežava ceo proces. Zbog toga su „vukovi“ već u razgovorima oko sudbine Kajla Andersona, čiji ugovor ističe ove sezone. Njegovo eventualno otpuštanje bi potencijalno otvorilo prostor za Bogdana.

Bogdanoviću ugovor s Hoksima ističe tek 2026. godine, a prema njemu zarađuje 18.700.000 dolara u aktuelnoj sezoni.

Nekadašnji košarkaš Partizana i Fenerbahčea pridružio se Atlanti 2020. iz Sakramento Kingsa, a u martu prošle godine produžio je ugovor.

BOGDANOVIĆ KOBAN PO LEJKERSE: Lebron ispraćen sa 138 poena! (VIDEO)

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter