0
Kladionica
Džavonte Smart

Javonte Smart, #01 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade reacts during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade v Baskonia Vitoria Gasteiz at Stark Arena on January 18, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDA LOVI SLEPE MIŠEVE, TEO POD ZNAKOM PITANJA: Zvezda dočekuje Valensiju na otvaranju novog duplog kola!

Objavljeno: 30.01.24 u 14:13

Samo par dana nakon trijumfa u večitom derbiju košarkaše Crvene zvezde ove nedelje očekuje dupli program u Evroligi.

Pitanje je da li će u timu biti najiskusniji igrač iz redova Crveno-belih. Naime, Miloš Teodosić je u nedelju u duelu 18. kola AdmiralBet ABA lige sa Partizanom zadobio udarac, pa je preskočio sinoćni trening.

 

Adam Hanga je bio najbolji strelac na večitom derbiju sa 15 poena, dok je Bolomboj upisao novi dabl-dabl sa 14 poena i 13 skokova. Jago je dodao 13 poena, uz koš za pobedu, a dvocifreni su bili i Nedović i Gedraitis, koji su postigli 11, odnosno 10 poena. Kad je reč o nastupu u Evroligi, ekipa sa Malog Kalemegdana je u prošlom kolu u Berlinu pretrpela jedan od najboljnijih poraza ove sezone. Košarkaši Albe su slavili sa 89:80, dodatno zakomplikovavši poziciju u kojoj se Zvezda nalazi, pa plasman u doigravanje za plej-of deluje poprilično daleko, ali ne i nedostižno.

 

Crveno-beli trenutno zauzimaju 13. poziciji na tabeli Evrolige sa skorom 9-14, dok njihov večerašnji rival, ekipa Valensije, ima skor 12-11 i nalazi se na 9. mestu, odmah iznad Partizana. Slepi miševi su prošle nedelje slavili protiv Baskonije u španskom derbiju, ostvarivši drugu evroligašku pobedu zaredom, da bi tokom vikenda na domaćem terenu pretrpeli ubedljiv poraz od Unikahe u domaćem šampionatu. Duel između Zvezde i Valensije je na programu večeras od 20 časova na otvaranju 24. kola Evrolige, kada će se sastati i Bajern i Baskonija, odnosno Asvel i Fenerbahče.

 

Svega petnaest minuta nakon početka ovih duela Olimpijakos dočekuje Albu, dok će od 20.30 časova snage odmeriti Real Madrid i Makabi iz Tel Aviva u potencijalnom derbiju kola. S obzirom na sjajnu košarku koja je na programu večeras, kladionica AdmiralBet je spremila bogatu ponudu jedinstvenih specijala, kao i brojne bonus tikete, a tu je i 20% freebeta od svakog uplaćenog tiketa tokom trajanja duplog kola koji sadrži opklade na učinke pet ili više evroligaških igrača.

 

Pored toga, do 24. februara AdmiralBet će svakog dana deliti putovanje za dve osobe, a sve što je potrebno da se uradi kako bi otputovali na neku od egzotičnih destinacija je da pogodite najveću kvotu u danu. Sve od navedenih promocija, kao celokupna ponuda, su dostupni svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali to nije sve!

 

Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa! Prva dopuna naloga igračima donosi 100% bonusa na depozit, druga 150%, dok pri trećoj uplati igrače očekuje fenomenalnih 250% bonusa! Svaki od predviđenih bonusa može biti isplaćen u vidu freebeta, bonusa za slot ili bonusa za virtuale, potrebno je samo uneti promo kodove BET, SLOT ili VIRTUAL, zavisno od izbora bonusa.

 

Izaberite svoju petorku, preuzmite freebet bonus i uživajte u najboljoj evropskoj košarci i najširoj evroligaškoj ponudi!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter