4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SADA JE SVE JASNO: „Crvena zvezda ne duguje ni jedan evro ni Baharu ni njegovim saradnicima!“ (FOTO)

Objavljeno: 30.01.24 u 09:50

Čeka se razjašnjenje čitave situacije

Juče se u toku dana pojavila infromacija koju su plasirali izraelski mediji da je bivši trener Crvene zvezde Barak Bahar tužio taj klub i da traži isplatu svih plata do isteka ugovora.

Da podsetimo nakon izuzetno loših rezultata kako u Evropi, tako i u domaćem prvenstvu crveno-beli su se odlučili da raskinu saradnju sa stručnjakom iz Izraela nakon poraza u 171. večitom derbiju, a na njegovo mesto doveden je Vladan Milojević.

U međuvremenu stiglo je saopštenje iz Ljutice Bogdana koje prenosima u celosti:

Crvena zvezda ne duguje Baraku Baharu ni jedan evro. Plata mu se redovno isplaćuje svakog meseca, i njemu i njegovim saradnicima. Propisi FIFA su jasni, klub koji je otpustio trenera je u obavezi da mu isplaćuje platu po ugovoru dok taj trener ne potpiše za drugi klub. To rade i najveći klubovi u sličnim situacijama kada smene tenera i stvarno ne razumem zašto pojedini mediji u Srbiji žele da od ovog slučaja naprave aferu. Crvena zvezda ima ozbiljnija posla nego da svakoga dana demantuje medijske gluposti koji imaju za cilj da destabilizuju klub.

Crvena zvezda postupa u skladu sa propisima FIFA i UEFA, pod kontrolom smo njihovog monitoringa za izdavanje licence koju uspešno dobijamo svake sezone. Tako će biti i ove sezone, a to je jasan dokaz da Crvena zvezda posluje zakonito i transparentno. Još jednom bih zamolio medije u Srbiji da ne prenose neproverene informacije iz drugih zemalja – poručio je predsednik Crvene zvezde, Svetozar Mijailović.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

7
5

4 Komentara

  1. Jasno je to bilo od prvog dana. Samo u Srbiji imaju neki koji vole da mrače o Zvezdi. Prosto čovek ne može da poveruje šta se sve objavljuje.

    1
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter