0
Evroliga

Crvena Zvezda - Partizan, ABA Liga, Belgrade, Serbia on Jan. 28, 2024. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

POZNATI AMERIČKI BEK ZAGRMEO: ‘Ako ne zadrže oba srpska tima u Evroligi, protestovaću!’ (VIDEO)

Objavljeno: 30.01.24 u 18:21

Malo je reći da svi delimo njegovo mišljenje.

Ove sezone se više nego ikada ranije govori o tome da li će oba večita rivala uspeti da zadrže status Evroligaša. Iako mnogi smatraju da su Crvena zvezda i Partizan to zaslužili, nema naznaka da će dobiti licence, a evo šta je o svemu imao da kaže Erik Mekalum, američki bek koji je godinama ‘žario i palio’ po Evropi.

 

‘Smatram da obe ekipe zaslužuju A licencu, ali nam je poznato da je jedina garancija osvajanje ABA lige. Ako ne zadrže oba srpska tima u Evroligi, protestovaću, otkazaću svoju pretplatu na Evroligu, biće odvratno. Visoko kvalitetna košarka, sjajni navijači, tradicija. Evroliga treba da bude stub i treba da drži timove kao najbolji košarkaški proizvod. Ako je neko konstantno na dnu, ne zaslužuje Evroligu. Treba da naprave promene i da zadrže oba srpska tima. Volim da ih gledam. Blizina, činjenica da se svaka pobeda računa.’ – rekao je Erik Mekalum u razgovoru za Basket News.

21
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter