1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

POSLEDNJI PROTIVNIK NA KIPRU: Partizan našao rivala sa kojim će staviti tačku na zimske pripreme!

Objavljeno: 30.01.24 u 10:53

Crno-beli su odradili solidan posao

Partizan se suočavao sa izazovima organizacije pripremnih mečeva na Kipru, ali uspeo je da dodatno ojača raspored utakmica. Crno-beli će zaokružiti drugu fazu priprema susretom protiv ekipe AEZ Zakakija iz Limasola, zakazanim za četvrtak, 1. februara, uz direktno prenošenje na televizijskom kanalu Arena Sport Premium.

AEZ Zakaki, koji se trenutno nalazi na 11. poziciji u kiparskom šampionatu, predstavljaće zanimljiv test za Partizan pred nastavak domaćeg takmičenja. Ekipa, vođena trenerom Igorom Duljajem, sastoji se uglavnom od internacionalnih igrača iz različitih zemalja, uz prisustvo nekoliko domaćih talenata.

Iako je prvobitno bila zamisao organizovati dve utakmice poslednjeg dana priprema kako bi svi igrači dobili podjednaku minutažu, trenutne okolnosti na Kipru nisu dozvolile ovakav plan. S obzirom na nedostatak konkurencije za kontrolne mečeve, AEZ će ugostiti Partizan na svom stadionu u Limasolu, pružajući crno-belima priliku za završni test pred povratak u Beograd.

Partizan će se odmah nakon meča sa AEZ-om vratiti noćnim letom u Beograd, gde će nastaviti sa treninzima kako bi bio spreman za nastavak Superlige Srbije.

5
2

1 Komentara

  1. Tuga, nikada Partizan nije bio u ovako bednoj situaciji i pored toga sto je lider prvenstva. Ime Partizana se ubitacno srozavalo duzi niz godina sa danasnjom upravom tako da ovako bedne informacije i situacije kluba na pripremama nikoga ni malo ne cude. Pogledajmo samo sastav ekipe, zadnja linija tima od cetiri domaca igraca a ostalo cine prosecni inostrani fudbaleri !? Sta osta od famozne skole fudbala koja je bila jedna od najmocnijih u Evropi !? Ova politika u nasem fudbalu je bukvalno ista i u ostalim klubovima sirom Srbije tako da nije nista cudno sto nam klubovi u Evropi osvajaju najvise po bod u svojim grupama ili budu odmah eliminisani.

    0
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter