1
ATP

Jannik Sinner (L) and Novak Djokovic during the 2023 Davis Cup Final, Semifinal match between Novak Djokovic of Serbia and Jannik Sinner of Italy at Palacio de Deportes José María Martín Carpena, on November 25, 2023 in Malaga, Spain. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NAJVEĆE RIVALSTVO JOŠ OD VELIKE TROJKE?! Sineru je glavni cilj da bude bolji od Alkaraza!

Objavljeno: 30.01.24 u 13:10

Tenis je dobrim rukama.

Janik Siner i Karlos Alkaraz jedini su Gren slem šampioni rođeni u ovom veku, pa tako vrlo verovatno najveće rivalstvo u svetu tenisa još od vremena velike trojke.

Naš cilj je da Janik bude dobar bar kao Karlos Alkaras a daj bože da jednog dana bude i bolji – ističe Daren Kejhil, glavni trener italijanskog asa.

– Karlos je probio led za mladu generaciju i za to smo mu zahvalni. Zadovoljstvo je gledati ga. Njegova pobeda protiv Novaka u finalu Vimbldona je bila nešto specijalno. U ovom trenutku još zaostajemo za njim ali nastavićemo da ga progonimo.

Oni su budučnost tenisa.

Ja u njima dvojici vidim superzvezde tenisa. Karlos i Janik su slični po načinu na koji u igru donose visok nivo emocija, zbog svojih karaktera i simpatičnosti koju publika voli. Slični su van terena, simpatični su jedan drugom, biće to prijateljsko rivalstvo. Nijedan njihov meč nije dosadan.

1
0

1 Komentara

  1. Cista diplomatija koja nema veze sa realnim stanjem medju ovom dvojcom mladih tenisera. Siner je na sigurnom putu ka br.1 svetskog tenisa ali sve zavisi samo od Novaka i Novakove forme i zelje da nastavi dalju dominaciju. Ne zaboravimo Novakovu psiholosku snagu i nas urodjeni inat jer ako nastavi sa tenisim sigurno se nece zadovoljavati sporednom ulogom. Sto se tice buducnosti svetskog tenisa iz danasnjeg ugla se nazire samo jedno ime, Janik Siner, decko koji neverovatno podseca na naseg Noleta u svim pogledima, stabilan i pun vere u svoje kvalitete, jedini cilj mu je br.1 u svetu tenisa a Alkazar sa pojavom Sinera moze samo da sanja o broju 1.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter