1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

JEDAN OD NAJVEĆIH TRANSFERA SPRSKOG FUDBALA NA MARAKANI: Zvezda dogovorila novo pojačanje! (VIDEO)

Objavljeno: 30.01.24 u 14:44

Kraj drame crveno-belih.

Fudbaler Mladost Lučana, Uroš Sremčević mogao bi vrlo brzo da postane novi igrač Crvene zvezde kako prenosi Sportski Žurnal. Klubovi su se dogovorili oko ovog transfera, a mladi napadač bi mogao da se pridruži ‘crveno-belima’ na Kipru, a već dugo se radilo na ličnim uslovima igrača i kluba.

Ipak sve je dobilo konačan epilog.

Dogovor je postignut, ostali su samo još detalji da se definišu, odnosno da se pročitaju još jednom ugovor i stave potpisi. Može se reći da je Uroš Sremčević 90 odsto igrač Crvene zvezde. Kažem ovako, jer tek kad stavi potpis onda možemo da kažemo da je 100 odsto. U suštini je sve dogovoreno„, otkrio je Nenad Milovanović za Sportski žurnal.

 
 

Sremčević će u Ljutice Bogdana, prema navodima još sa početka januara, preći za dva miliona evra, što će biti novi Superligaški rekord još od prelaska Ljubomira Fejse iz Hajduk Kule u Partizan sada već davne 2008. godine. 

6
4

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter