0
Košarka

FOTO: Philadelphia 76ers @sixers/ Twitter screenshot

EMBID ŠOKIRAO SVE: ‘Radije bih bio fudbaler nego košarkaš!’

Objavljeno: 30.01.24 u 22:22

Mnoge je iznenadio ovoj izjavom.

Centar Filadelfije i aktuelni nosilac laskavog MVP priznanje, Džoel Embid, govorio je za medije o brojnim temama, a mnogi su ostali zatečeni, nakon njegove izjave da bi se radije bavio fudbalom:

‘Radije bih bio fudbaler nego košarkaš. Toliko ga volim. Fudbal je za mene kao da nema ničeg blizu većeg sporta na svetu, ništa slično. Sviđa mi se koncept tima. U košarci, ako imaš dva dobra igrača možeš da pobediš, ali u fudbalu, tim mora da bude na okupu.’ – rekao je aktuelni MVP NBA lige i potom dodao:

‘To je bila moja prva ljubav. Da budem iskren, volim fudbal više od košarke. Ja sam zapravo veliki fan. Odrastao sam u Italiji. Od šeste do 14. godine igrao sam fudbal svaki dan. To je zapravo moj omiljeni sport. Možete videti da je fudbal imao mnogo veze sa tim koliko se razvijam. Bilo da je u pitanju rad nogu ili koordinacija oko-ruka, mislim da je fudbal odigrao ogromnu ulogu u tome što sam postao ono što sam sada.’ – zaključio je Džoel Embid.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter