2
Domaći fudbal

from left Ghayas Zahid, Bibras Natkho Natcho, Nathan Jean Bertin De Medina and Xander Severina during the start of the preparation for the spring part of season pocetak priprema za prolecni deo sezone at stadium FK Teleoptik on January 10, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DE MEDINA GOVORIO O VEČITIMA: ‘Belgija, Nemačka – Prvi tim za koji čuješ tamo je Partizan!’

Objavljeno: 30.01.24 u 17:53

On će svoju pravu priliku dobiti ovog proleća.

Letos je u ekipu Partizana pristigao Nejtan De Medina.. Štopera zavidnog iskustva došao je nakon ozbiljne povrede, pa je hvatanje ritma sa ekipom trajalo duže nego što su se ‘crno-beli’ nadali. U razgovoru za Telegraf – De Medina je otkrio da je znao za Partizan i pre dolaska u Beograd:

‘Da budem iskren, u Anderlehtu kad se pomene srpski tim, odmah se pomisli na Partizan i ne znaš za Crvenu zvezdu. Tako je u Belgiji, Nemačkoj, prvi tim za koji čuješ iz Srbije je Partizan i nisam znao kad sam došao ovde da je Zvezda takođe veliki klub. Znao sam samo za Partizan. Naša generacija je dok je odrastala, više slušala o Partizanu, nego o Zvezdi i verovatno zbog toga.’ – rekao je štoper Partizana.

BONUS VIDEO:

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

 

6
2

2 Komentara

    • Pa normalno culi su za tim koji pune kao nerotkinju.A jel cuo neko za tebe u Evropi.Ima i Partizani u Albaniji mozda je na njih mislio

      1
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter