0
Košarka
Vasilije Micić

FOTO: Printscreen/YouTube

BLEDO VEČE ZA SRBE U NBA LIGI: Micić dobio samo četiri minuta, Bobi i Jović bez sekunde na parketu!

Objavljeno: 30.01.24 u 09:20

Nisu se naši naigrali košarke tokom noći

Nikola Jokić je nastavio sa svojom impresivnom igrom, vođenjem Denver Nagetsa do pobede nad Milvoki Baksima, ali drugi srpski košarkaši nisu imali priliku da se istaknu tokom svojih utakmica.

U meču Majamija protiv Finiksa, Nikola Jović nije dobio priliku da učestvuje, a rezultat je bio u korist Finiksa rezultatom 118:105. Takođe, Boban Marjanović nije dobio minutažu u pobedi Hjustona nad Los Anđeles Lejkersima rezultatom 135:119.

Vasilije Micić, koji igra za Oklahomu, dobio je samo „kašičicu“ minuta u meču protiv Minesote, koji je završen porazom Oklahome sa 107:101. Micić je imao četiri minuta na terenu, ostvarujući jedan skok i jednu ukradenu loptu.

Iako se Micić suočava s ograničenom minutažom, Šaj Gildžus Aleksander, prva zvezda Oklahome, pokazao je impresivnu igru s 37 poena, 8 asistencija i 7 skokova, ali to nije bilo dovoljno za pobedu protiv Timbervulvsa. Entoni Edvards se istakao sa 27 poena, Karl Entoni Tauns sa 21 poenom, 10 skokova i 6 asistencija, dok je Rudi Gober doprineo sa 12 poena i 18 skokova.

I dok se Nikola Jokić i dalje ističe kao vodeća figura na košarkaškoj sceni, ostali srpski košarkaši će tražiti priliku da doprinesu svojim ekipama u narednim mečevima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter