2
Košarka

FOTO: STARSPORT

ZORAN SAVIĆ O UTAKMICI SA GOLDEN STEJTOM: ‘Dolazak jednog takvog NBA tima bio bi neverovatan poklon za naše navijače!’

Objavljeno: 29.01.24 u 16:23

Definitivno je nešto što bi obradovalo navijače.

Prerana smrt Dejana Milojevića ostavila je čitavu košarkašku javnost u šoku. Igrači, saradnici, klubovi, svi su se na jako emotivan način oprostili od njega, a Partizan je pokrenuo inicijativu da odigra prijateljsku utakmicu sa Golden Stejtom, gde je Milojević radio pre nego što je preminuo. Tako bi dva bivša Dekijeva kluba odigrala utakmicu u njegovu čast.

Nešto više detalja sada je otkrio Zoran Savić:

‘Oni su glavni sa kojima treba da se priča o tome. NBA već ima u svom planu gde će Golden Stejt igrati tokom sledeće sezone i u pripremama za istu, zbog toga nije lako organizovati sve.’ – rekao je Sportski direktor Partizana, te dodao:

‘Dolazak jednog takvog NBA tima bio bi neverovatan poklon za naše navijače. Bilo bi fantastično kada bi jedan NBA klub došao u Beograd i prvi put u istoriji igrao utakmicu.’ – zaključio je Savić u razgovoru za Basketnews.

4
0

2 Komentara

  1. Ej, umro je mlad covek i on to koristi za promociju i dovodjenje NBA tima da uveseljava navijace? Prosto neverovatno! Ovaj covek je mostrum.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter