1
Domaći fudbal

Milos Vazura during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between FK TSC Backa Topola and FK Partizan at stadium TSC Arena on July 29, 2023 in Beograd, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

VAZURA O PRELAZNOM ROKU: ‘Promenio se DNK ekipe!’

Objavljeno: 29.01.24 u 18:52

Radi se punom parom.

Iako su navijači bili nezadovoljni nakon odlazaka Belića i Ilića, uprava Partizana je brzo reagovala i dovela zamene. Na tu temu govorio je Miloš Vazura, koji je zadovoljan odrađenim poslom u dosadašnjem toku prelaznog roka:

‘Informacije koje sam dobio od sportskog direktora i trenera su zadovoljavajuće. Ekipa dobro radi, preneli su mi da je sve u najboljem redu. Svi igrači su došli na vreme. Ovusu je protiv Boteva bio starter, posle je ušao i Goh, tu je i Kastiljo. Mislim da je sve kako treba.’ – rekao je Vazura za Telegraf, te se nadovezao da je Partizan letos promenio ‘DNK’:

‘Planirali smo da promenimo ceo DNK ekipa još u junu, ali smo sada nastavili tim putem. Kada smo završili polusezonu, znali smo da ćemo dovesti tri igrača, uz golmana Milkoša Krunića koga nismo računali kao novajliju, jer je već bio sa nama, čekali smo samo potpis ugovora. Bio je plan da dovedemo jednog zadnjeg veznog, no, angažovali smo dvojicu. Igor Duljaj je insistirao da to budu i Leonard Ovusu i Denil Kastiljo i ispunili smo te želje. Promenili smo takoreći „krvotok“ ekipe, a sada smo samo dodatno pojačali. Ekipa je kompletirana i, smatram, veoma dobra.’ – zaključio je Miloš Vazura.

1
1

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter