0
Evroliga

(190910) -- SHANGHAI, Sept. 10, 2019 (Xinhua) -- Ricky Rubio (L) of Spain talks with the head coach Sergio Scariolo during the quarter-final match between Spain and Poland at the 2019 FIBA World Cup in Shanghai, east China, Sept. 10, 2019. (Xinhua/Ding Ting)

PUKLA JE BOMBA U KATALONIJI: Riki Rubio se vraća u Barselonu (FOTO)

Objavljeno: 29.01.24 u 11:10

Riki Rubio je igrao za Barselonu od 2009. do 2011. godine.

Španski košarkaš Riki Rubio vraća se u svoju Barselonu, povodom čega se i sam košarkaš oglasio, a neposredno nakon toga i klub je potvrdio njegov povratak. 

Riki se oglasio na društvenoj mreži „X“.

„Pozdrav svima. Hteo sam da vam saopštim da je došlo vreme da uđem u završnu fazu svog oporavka. Imam želju i snagu da vidim kako reagujem sa loptom u rukama“, počeo je Rubio.

Moj sledeći korak je bio da pitam Barselonu da li mogu, bez ikakvih obaveza i prekidanja sezonskih planova, da treniram sa njima. Želim unapred da vam se zahvalim na pomoći i razumevanju. Želeo bih da se zahvalim svima koji su pokazali poštovanje i podršku u ovom procesu i cenili moju privatnost“, dodao je Rubio.

Barselona je potvrdila da će se 33-godišnji španski as već sutra priključiti treninzima prvog tima.

Riki Rubio je igrao za Barselonu od 2009. do 2011. godine.

On  je osvojio Evroligu 2010. godine sa Barselonom, Evrokup 2008. godine sa Huventudom, a sa katalonskim klubom ima i jednu titulu šampiona Španije 2011. godine, kao i dva Kupa Kralja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter