0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

ODBEGLI SIN SE VRATIO: Kvinsi Menig na treningu Partizana nakon propalog transfera!

Objavljeno: 29.01.24 u 12:33

Pokušaće da se probije u prvu postavu

Kvinsi Menig se vratio u redove Partizana nakon što je propao njegov očekivani transfer u Konjaspor. Holanđanski krilni napadač ponovo se pridružio saigračima u nedelju i danas je odradio svoj prvi trening sa ekipom.

Ova neočekivana promena planova stavlja Meniga u izazovnu situaciju. Tokom jeseni je bio predviđen za prodaju, ali je na njegovoj poziciji već angažovan Jung-Džun Goh, koji je stigao za 1.200.000 evra čim se pojavila mogućnost transfera u Tursku.

Dodatni problemi su nastali jer Menig nije imao priliku raditi s ostatkom tima, budući da je kasnio na početak priprema zbog bolova u kuku i primanja injekcije u Holandiji. U međuvremenu se pojavila ponuda iz Konjaspora, što je dovelo do toga da nije otputovao na pripreme na Kipru, već je ostao u Beogradu u nadi da će se transfer realizovati.

S obzirom na propali dogovor, Menig je sada primoran da se vrati obavezama u Partizanu, iako mu je rečeno da nije u prvom planu i da bi najbolje bilo da potraži novu sredinu. Dok se ne pojavi nova opcija, kako za igrača tako i za klub, Menig će ispunjavati svoje ugovorne obaveze koje traju do sledećeg leta. Današnje uključivanje u trening sa ostatkom tima predstavlja korak ka reintegraciji u ekipu.

Osim Meniga, na treningu se danas ponovno pojavio i Frank Kanute, koji se oporavljao od povrede kolena. Senegalca takođe očekuje izazovan put povratka u formu, posebno s obzirom na angažovanje novog fudbalera, Leonarda Ovusa, na njegovoj poziciji, koji je nedavno pristupio ekipi.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter