12
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: printscreen/ Youtube

MAJKA I ŽENA NEMANJE NEDOVIĆA HTELE DA ULETE NA PARKET: Pale su teške reči na račun Zeka Ledeja (VIDEO)

Objavljeno: 29.01.24 u 10:20

Imale su šta da poruče košarkašu Partizana.

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Partizan rezultatom 88:86 u okviru 18. kola AdmiralBet ABA lige u ‘Štark areni’, a na parketu smo mogli da vidimo veliku tenziju među igračima koja je mogla da eskalira tučom. 

Košarkaš Partizana Zek Ledej imao je nekoliko nekoliko sukoba na terenu, a u jednom momentu sukobio se sa Nemanjom Nedovićem i Milošem Teodosićem.

Nedović i Ledej uputili su jedno drugom teške reči, došlo je do unošenja u facu, a Nemanjina majka i supruga pojavile su se iza koša sa željom da uđu na teren. 

Snežana i Mina Nedović imale su šta da poruče Ledeju, a obezbeđenje ih je zaustavilo da ne uđu na teren. 

 
 

 

41
105

12 Komentara

  1. Bio sam protiv toga da se vice srpskom reprezentativcu zena ti je k…. Nemanja na našem terenu, al ocigledno treba vikati posto su i zena i majka seljancure klasicne, a on je kao nesto fejk amerkanizacija tip, a u stvari su skupa seljana ultra, zbog toga mi je jasno sto je takav kompleksi ga muče, kad se opanak popapuci je izreka smišljena upravo za ovakve.

    5
    1
    Odgovori
  2. Bio sam protiv toga da se vice srpskom reprezentativcu zena ti je kurva Nemanja na našem terenu, al ocigledno treba vikati posto su i zena i majka seljancure klasicne, a on je kao nesto fejk amerkanizacija tip, a u stvari su skupa seljana ultra, zbog toga mi je jasno sto je takav kompleksi ga jebu, kad se opanak popapuci je izreka smišljena upravo za ovakve.

    7
    1
    Odgovori
    • Jebi Ledej pičkice ciganske,miljenice režima teške poštenjačinje i moralne gromade na čelu sa Ćokijem,a „gospođicu“ Nedović pozdravljam sama zna šta je radila pre 4 godine… nisi mogao sa je odvojiš od cucle.

      10
      0
      Odgovori
    • Kukturiška dziberke dokaz kako su zene danas divne slabasne i nezasticene. Covek poveo mamu i zenu da se biju za njega uzas

      12
      5
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter