0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@LFC

HAOS NA ENFILDU: Posle Klopa jedan od najvažnijih igrača u timu hoće da napusti Liverpul!

Objavljeno: 29.01.24 u 13:50

Ozbiljan problem za Redse

Fudbalski svet je uzdrman najnovijom vesti iz Liverpula jer je menadžer Jirgen Klop najavio da će napustiti klupu Redsa na kraju tekuće sezone, posle devet godina na čelu kluba. Klop je istakao da je umoran i zasićen, te planira uzeti najmanje godinu dana odmora pre nego što razmotri preuzimanje novog posla. Osim toga, naglasio je da neće raditi u Engleskoj.

Očekivano, ova najava izazvala je tektonski poremećaj na Enfildu, ostavljajući klub u potrazi za novim stručnjakom koji će preuzeti kormilo ekipe. Ovaj iznenadni razvoj događaja sigurno će imati uticaj na sve segmente tima.

Nedugo nakon Klopove objave, kapiten Virdžil van Dajk sada razmatra svoju budućnost u klubu. Iako mu ugovor ističe za 18 meseci, Liverpul je bio u planovima za pregovore o produženju ugovora. Međutim, Holanđanin sada izjavljuje da će prvo sačekati odluke koje će klub doneti nakon Klopovog odlaska, pre nego što donese svoju ličnu odluku.

Ne znam. Klub će imati veliki posao u rukama, to je poznato. Kada se promeni ne samo menadžer, već i ceo štab, mnogo stvari će se promeniti. Radoznao sam u kom pravcu će to ići, ali kada to bude objavljeno videćemo našu situaciju. Ne mogu mnogo da kažem o tome. Biće to kraj Klopove ere, a ja sam još uvek deo nje,“ rekao je Van Dajk u vezi sa trenutnom situacijom u klubu.

Liverpul se tako suočava s neizvesnim periodom promena, kako na trenerskom frontu tako i u sastavu igrača, a svet fudbala s nestrpljenjem iščekuje dalji razvoj situacije na Enfildu.

9
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter