0
Evroliga

Adam Hanga (FOTO: Starsport)

HANGA NIJE HTEO DA PRIČA O DERBIJU: ‘Ta utakmica je prošlost!’

Objavljeno: 29.01.24 u 21:22

Misli su već usmerene na narednog rivala.

Crvena zvezda se u narednom kolu Evrolige sastaje sa ekipom španske Valensije, a svoja očekivanja uoči tog susreta izneo je Adam Hanga:

‘Još jedna teška utakmica, još jedna teška nedelja, protiv protivnika koji je jako opasan. Upravo su izgubili od Malage, pa očekujemo reakciju sa njihove strane. Veoma su fizički dobar, ovo je tim koji igra jako dobru odbranu, veoma težak meč za nas, ali moramo da pobedimo. Mislim da je tim koji igra jako dobru odbranu, pa naš napad mora biti strpljiv i pametan. Odbranbeno moramo biti kao protiv Partizana, kontrolisati ritam igre, to su ključevi narednog meča.’ – reči su mađarskog internacionalca, koji potom nije hteo da komentariše derbi:

‘Ta utakmica je u prošlosti, nije važno šta se desilo. Imate toliko utakmica u kratkom periodu. Ne možete razmišljati o tome šta se desilo u prošloj, već morate razmišljati o sledećoj utakmici. Kao što trener kaže moramo tretirati svaku sledeću utakmicu kao finale. Borimo se za život u Evroligi da uđemo u plej-in.’ – rekao je Hanga.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter