1
AdmiralBet ABA Liga
Vlade Đurović

Vlade Đurović (FOTO: Starsport)

ĐUROVIĆ ŠOKIRAN POSLE VEČITOG DERBIJA: „Zvezdi ovo ne sme da se dešava“

Objavljeno: 29.01.24 u 08:20

Ističe da će Zvezda morati da uradi ozbiljnu analizu poslednje deonice.

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Partizan rezultatom 88:86 u okviru 18. kola AdmiralBet ABA lige u ‘Štark areni’, a iskusni stručnjak Vlade Đurović je u svom stilu za „Arena Sport“ anaizirao večiti derbi. 

„Velika drama, uzbudljiva utakmica za gledanje, nije trebalo da do toga da dođe, Hanga je iskusan igrač, Teodosić je iskusan igrač, Nedović, eto na kraju Yago… Sve su to iskusni igrači. Bila bi tragedija za Zvezdu da je izgubila, da je ušao taj šut Avramovića. Došli su u potpuno neverovatnu situaciju“, kaže Đurović i dodaje:

„Svaka čast Partizanu na povratku, ali najbolji igrač Zvezde je Bolomboy, uhvatio je ključne lopte u napadu, kada je bilo izgubljeno, lupio bananu. I Mitrović koji je odigrao bolje prvo poluvreme, drugo loše, kao i Davidovac, bili su bolji nego u prethodnim mečevima. Zaslužena pobeda Zvezde, obezbeđeno prvo mesto u ABA ligi, ali mora da se napravi analiza kako su ušli u ovu situaciju“.

Ističe da će Zvezda morati da uradi ozbiljnu analizu poslednje deonice.

„Mislim da je sada u svlačionici rusvaj, da pevaju, pobedili su Partizan, obezbedili prvo mesto u ABA ligi. Neki igrači možda treba da se zamisle zbog čega ovo, ali stručni štab treba da analizira. 32. minut vodite sa 19 razlike, a potom rival ima šut za pobedu. O čemu se tu radi. Obavezno je to da se napravi. Najmlađi na terenu bi bio Topić da je bio i ovo se ne bi desilo“, smatra Đurović. 

 

BONUS VIDEO:

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

 

5
2

1 Komentara

  1. Nista se ne moras brinuti ZVEZDI se ovo i ne desava vec REFLEKSU,pogledaj PIB koji je jedini merodavan kao i JMBG za fizicka lica,tu ne moze biti prevare.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter