0
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

BRAZILAC NA BRDU: Čukarički doveo veliko pojačanje iz MLS-a! (FOTO)

Objavljeno: 29.01.24 u 14:12

Od njega dosta očekuju

Fudbalski klub Čukarički je obelodanio svoje najnovije pojačanje – brazilskog napadača Vinisijusa Mela. Rođen 19. avgusta 2002. godine, Melo je prešao u redove ekipe sa Banovog Brda iz MLS ligaša Šarlota.

Brazilski fudbaler je stekao fudbalsko iskustvo igrajući za čuveni brazilski tim Internacional pre nego što je započeo svoju avanturu u Sjedinjenim Američkim Državama. Vinisijus Melo je već uključen u ekipu Čukaričkog tokom priprema na Kipru.

U prethodnoj sezoni, Melo je proveo veći deo vremena u razvojnom timu Šarlota, Kraun Legasi, gde je na 11 mečeva u MLS Nekst Pro ligi postigao pet pogodaka i zabeležio dve asistencije. Njegov talenat i doprinos u razvojnom timu privukli su pažnju Čukaričkog, koji veruje da će Melo biti vredan dodatak njihovom napadu.

Vinisijus Melo predstavlja novo pojačanje koje će doprineti sportskom ambijentu na Banovom Brdu, a navijači Čukaričkog s nestrpljenjem očekuju da vide kako će se brazilski fudbaler uklopiti u timski duh i doprineti uspesima kluba u nastavku sezone.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели FK ČUKARIČKI (@fkcukaricki)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter