0
Košarka
KK Crvena zvezda

during the Aba League Season 2022-2023 match between Crvena Zvezda and Partizan at Aleksandar Nikolic hall on January 28, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

AKCIJA „CRVENO-BELA“ KRV: Crvena zvezda poziva navijače da budu humani! (FOTO)

Objavljeno: 29.01.24 u 12:56

Ovo je ko zna koja akcija u nizu

Košarkaški klub Crvena zvezda poziva svoje vernike na akciju „Crveno-bela krv“ koja će se održati ovog ponedeljka, s ciljem prikupljanja krvi za one kojima je najpotrebnija. U duhu humanosti i zajedništva, klub apeluje na svoje navijače da se odazovu ovom pozivu i daju doprinos ovom humanitarnom naporu.

U zvaničnom pozivu upućenom navijačima, ističe se da Zvezda, kao velika porodica, ima odgovornost da pokaže veliko i humano srce prema zajednici. Navijači Crvene zvezde su već prethodnih puta demonstrirali svoju humanost, a klub nema sumnje da će i ovog puta odgovoriti na poziv za solidarnost.

Akcija „Crveno-bela krv“ će se održati na različitim lokacijama u Srbiji, kao i u nekim gradovima u regionu. Evo spiska mesta gde će biti organizovano davanje krvi:

  • BeogradMedija centar stadiona „Rajko Mitić“ (29. januar od 9 do 15 časova i 30. januar od 10 do 18 časova)
  • Kosovska Mitrovica„Zavod za transfuziju krvi“ (29. januar od 9 do 13 časova)
  • PrijedorOpšta bolnica „Mladen Stojanović“ (29. januar od 9 do 13 časova)
  • Banjaluka„Zavod za transfuziju“ (29. januar od 9 do 13 časova)
  • Kruševac„Crveni krst“ (29. januar od 9 do 14 časova)
  • BijeljinaJZU bolnica „Sveti Vračevi“ (29. i 30. januar od 9 do 13 časova)
  • Trebinje„Zavod za transfuzijsku medicinu“, opšta bolnica Trebinje (29. i 30. januar od 8 do 13 časova)
  • DobojJZU bolnica „Sveti apostol Luka“ (30. januar od 9 do 13 časova)

Svi koji žele da učestvuju u akciji trebalo bi da imaju između 18 i 65 godina, da budu zdravi, naspavani, da obeduju pre davanja krvi i da ne budu pod dejstvom alkohola ili drugih opijata. Interval između davanja krvi treba da bude tri meseca za muškarce, odnosno četiri meseca za žene. Klub poziva Zvezdaše da pokažu svoju humanost i podrže ovu nesebičnu inicijativu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter