0
AdmiralBet ABA Liga

during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade v Partizan Mozzart Bet Belgrade at Stark Arena on January 04, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDA JE FAVORIT NA OVOM VEČITOM DERBIJU: Kladionice rekle svoje!

Objavljeno: 28.01.24 u 09:41

Najvažniji meč regularnog dela ABA lige.

Crvena zvezda ugostiće Partizan u večitom derbiju u ABA ligi, a to je meč koji bi crveno-belima praktično osigurao prvo mesto u regularnom delu takmičenja.

Crveno-beli imaju svega dva poraza u dosadašnjem toku regularnog dela regionalnog takmičenja, pa bi današnjim trijumfom i realno obezbedili prvo meso za kraj sezone.

S druge strane, domaćin se blago rečeno muči u Evroligi, pa ukoliko bi Partizan ovde slavio, direktno bi ugrozio vodeće mesto u takmičenju, potom dodatno produbio krizu večitog rivala.

Što se tiče šansi za pobedu u ovom meču, kladionice kao favorita vide domaći tim, koji devet godina nije izgubio na svom parketu u regionalnoj ligi od Partizana, a kvota na Zvezdu iznosi oko 1.75.

Sa druge na crno-bele koeficijent iznosi tek nešto manje od 2.30, tako da su šanse za trijumf prilično ujednačene.

Utakmicu možete gledati na kanalima ArenaSport ali i na b92 televiziji.

Standings provided by Sofascore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter