1
Domaći fudbal

Milos Vazura (L) and Ivica Kralj FK Partizan pocetak prolecnih priprema za - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Teleoptik on December 28, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

VAZURA DIREKTNO PROZVAO TERZIĆA: „Očekujem da FSS sada kazni generalnog direktora Zvezde“

Objavljeno: 28.01.24 u 12:49

„Ne znam da li je njemu smešno kada se ugase kamere“

Po svim ocenama Partizan je odradio jako dobar zimski prelazni rok, generalni direktor u velikom intervjuu za „Soccersportal“ tvrdi da odlazaka neće biti ne isključuje još neki dolazak.

Koji je danas datum? 27. januar… Već biste Vi znali da neko ide. Ova ekipa koja je ovde ostaje. Može samo da neko dođe posle 31, ali da ode – ne.

Tvrdi Miloš Vazura da sa Zvezdanom Terzićem ima korektan, poslovni odnos, ali i očekuje da Fudbalski savez kazni generalnog sekretara Crvene zvezde zbog nedavnih izjava o suđenju, dok slične od strane njihovih fudbalera o sudijskoj pomoći Partizanu preskače.

To su… Ne bih da komentarišem igrače rivala, to su mladi momci. Skoro sam, doduše, čuo da je i generalni direktor Crvene zvezde (Zvezdan Terzić, prim. aut). Ne znam da li je njemu smešno kada se ugase kamere posle toga. Verovatno jeste. Istinu znamo i on i ja, a i svi koji se bave sportom u Srbiji. Partizan nema nikakvu pomoć sudija. Mi se ne bavimo time. Siguran sam da se on smejao i da ga je nekoliko prijatelja zvalo posle toga… Ma i smešno je komentarisati te stvari. I zabranjeno. Podsetiću da je naš sportsi direktor Ivica Kralj bio kažnjen nekoliko meseci zbog toga. Očekujem da FSS sada kazni i generalnog direktora Zvezde zbog komentarisanja suđenja. Verujem da će FSS to da uradi.

67
35

1 Komentara

  1. To je otpad od coveka, nema on obraza za bilo kakvi realnost, takav mu je klub, takvi su mu saradnici i sl. Potkjpili su sve sudije u svim spirtovima a zna se koje koji su takodje otpadnici u sportu.

    6
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter