0
AdmiralBet ABA Liga

Jago Dos Santos (FOTO: Starsport)

URNEBESNO: Jago otkrio šta mu je Kaboklo rekao nakon meča! (VIDEO)

Objavljeno: 28.01.24 u 23:50

Na terenu rivali, van njega prijatelji.

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Partizan rezultatom 88:86 u okviru 18. kola AdmiralBet ABA lige u dramatičnoj završnici. Mogli su ‘crno-beli’ zahvaljujući odličnoj igri u drugom poluvremenu da naprave čudo, ali ipak je tim su ‘crveno-beli’ preživeli.

Defnitivno junak tima sa Malog Kalemegdana bio je Jago Dos Santos koji je pogodio u poslednjim trenucima i odlučio ovaj ‘večiti derbi‘. Nakon meča je za novinare rekao da je srećan i da je ovaj trijumf važan za sve.

-Srećan sam jer, kao prvo, volim da pobedim u derbiju, i drugo jer sam odlučio pobednika. Mislim da je ovo bila važna pobeda za tim, za klub, za navijače – naveo je.

Dodao je da je pobeda važna zbog atmosfere.

-Za mene je isto. Izgubili smo prošlu utakmicu, sad imamo „dupli program“ u Evroligi i važno nam je bilo da pobedimo zbog energije, atsmofere. Mislim da ova energija može promeniti raspoloženje i podstaći da igramo bolje – jasan je Brazilac.

Opisao je momenat kojim je odlučio susret.

-Teo mi je dodao loptu i svi smo krenuli da trčimo. Ne znam. Za mene je to bio sjajan momenat, volim ovakve stvari, jer ovakvi potezi prave raziliku da li si dobar igrač ili si odličan igrač. Volim ovo jer smo igrali kod kuće, pred našim navijačima. Imao sam mnogo smaopuzdanja za taj poslednji napad i samo sam napao koš i pronašao najbolju opciju – istakao je on.

Nakon utakmice je razgovarao sa Kaboklom, a uz osmeh je otkrio šta mu je rekao.

-Ne znam da li da kažem… Ok, reći ću, rekao mi je, kao, p****a – kazao je Jago.

SFEROPULOS PONOSAN NA IGRAČE: ‘Nije lako posle poraza odigrati dobar meč!’

9
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter