0
Fudbal

FOTO: Manchester United/X

JUNAJTED UMALO DA DOŽIVI BLAMAŽU OD NIŽELIGAŠA: ‘Crveni-đavoli’ prošli u narednu rundu FA Kupa kroz iglene uši!

Objavljeno: 28.01.24 u 20:35

Engleski gigant se mučio.

Fudbaleri Mančester junajteda gostovali su ekipi Njuporta u okviru šesnaestine finala FA Kupa danas od 17:30. ‘Crveni-đavoli’ su došli do pobede, ali baš glatko kao što se očekivalo, već na teži način, a rezutat je bio 4:2. Poveli su izabranici Ten Haga u 7. minutu golom Bruna Fernandeša, da bi nakon šest minuta prednost gostiju povisio Kobi Mejnu.

Domaća ekipa je uspela da postigne pogodak u završnici prvog dela, a strelac je bio Brajan Moris u 36. minutu. Nije predavao Njuprot i u 47. minutu došli su do izjednačenja golom Vilijama Evansa koji je doneo veliku radost kod navijača domaćih, a nevericu kod gostujućih.

Međutim, uspeo je Antoni da postignem gol u 68. minutu nakon odbitka posle šuta Luka Šoa, ali su svi u Junajtedu su morali da strepe do samog kraja. Međutim, sve dileme je oktlonio mladi napadač Rasmus Hojlund koji je nakon velike gužve u kaznenom prostoru smestio loptu u mrežu i stavio tačku na susret.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter