0
Fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

(POLUVREME) CRVENA ZVEZDA-MLADOST LUČANI: Šljivić i Endiaje za vođstvo ‘crveno-belih!’

Objavljeno: 28.01.24 u 16:14

Tim iz Ljutice Bogdana dominirao.

Fudbaleri Crvene zvezde igraju protiv ekipe Mladosti iz Lučana u okviru pripremnog period na Kipru od 15:30. Odličnu igru pokazao je šampion Srbije u prvom delu, a mladi igrači poput Jovana Šljivića Viktora Radojevića su pokazali da na njih može da se računa.

Nakon prvih 45 minut ‘crveno-beli’ vode rezultatom 2:0, a sterlci su bili upravo Šljivić u 16. i Šerif Endiajde u 25. minutu.

PRVO POLUVREME:

Od samog starta susret je bio borben, Zvezda je imala veću inicijativu, ali je meč u prvih deset minuta bio prilično miran bez većih uzbuđenja. Prvu ozbiljnu priliku imali su ‘crveno-beli’ u 15. minutu kada je Nedeljković uposlio Edniaja, a on se baš i nije snašao, a njegov šut je zaustavio Stamenković.

Odmah nakon toga tim iz Ljutice Bogdana došao je do prednosti u 16. minutu. Vladimir Lučić je dobio loptu na levoj strani, potom je kombinova sa Jovanom Šljivićem, koji je pokazao da njega može da se računa i postigao pogodak. I nakon gola Zvezda je nastavila sa dominantnom igrom i kontrolisala meč.

Šampion Srbije je već u 25. minutu imao prednost od 2:0 kada je nakon centaršuta Viktora Radojevića u kaznenom prostoru Endiajde glavom smestio loptu u mrežu. Gejlor Kanga je u 30. minutu okušao svoj šut iz velike daljeni iz slobodnog udarca, ali je lopta otišla preko gola. 

Odlično se pokazao Šljivić na ovom meču kao i u dosadšanjem delu priprema i pokazao da na njega Vladan Milojević može da računa. Što se tiče ekipe Mladosti nisu pokazali ništa posebno, nisu uspevali da dođu do gola Popovića, a defanziva Zvezde delovala je odlično. 

Mogli su ‘crveno-beli’ do trećeg gola u 36. minutu kada je ponovo mladi Radojević uputio odličan centaršut u šesnaesterac, ali je Olaijnka loše zahvatio loptu glavom. Nakon odličnog prvog dela Crvena zvezda je rutinski privela kraju i na odmor otišla rezultatom 2:0.

2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter