0
ATP

FOTO: @AustralianOpen/X

SINER NIJE MOGAO DA KONTROLIŠE EMOCIJE POSLE PRVOG OSVOJENOG GREND SLEMA: Posebno hvala mojim roditeljima! (VIDEO)

Objavljeno: 28.01.24 u 15:49

„Ovo je poseban turnir za mene“

Italijanski teniser Janik Siner je postao novi šampion Australijan Opena nakon što je nadoknadio dva seta zaostatka i okrenuo protiv Rusa Danila Medvedeva.

MEDVEDEV NEMA X FAKTOR U SEBI: Rus drugi put gubi finale AO nakon preokreta!

Njih dvojica već imaju zavidno rivalstvo na Turu, ali je Italijan sada u seriji od četiri uzastopne pobede.

On je posle pobede „pecnuo“ Rusa koji je izgubio tri finala u Melburnu.

Pre svega, Danile čestitke tebi i timu na neverovatnom turniru. Odigrali smo mnogo mečeva, jednostavno sam našao nešto u svojoj igri. Ti me guraš, ti sati koje si proveo na terenu, to je neverovatno. Nadam se da ćeši ti jednom osvojiti trofej ovde. Želim ti sve najbolje u nastavku sezone – rekao je Siner na svečanoj ceremoniji, pa dodao:

Ovo je poseban turnir za mene. Hvala mom timu, svima u boksu, onima kod kuće. Trudili smo se da napredujemo iz dana u dan, da budemo jači, mentalno. Bodrili ste me, bili uz mene. Nije bilo lako sa mnom, ali hvala vam svima.

Zahvalio se i roditeljima na podršci.

Svima kod kuće, posebno porodici, posebno roditeljima želim sve najbolje. Hvala što su mi dozvolili da izaberem tenis. Nikada nisu vršili pritisak na mene. Imao sam slobodu kao dete i zato im veliko hvala. Vidimo se sledeće godine, hvala vam svima – zaključio je Siner.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter