4
Košarka
Delije

delije navijaci fans supporters zastave during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Partizan Mozzart Bet Belgrade at Aleksandar Nikolic Hall on January 27, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDA DUŽNA DRŽAVI SEDAMDESET MILIONA: Crveno-beli ponosno istakli rekordne zarade i izmirivanje dugovanja!

Objavljeno: 27.01.24 u 10:13

Završeno zasedanje redovne skupštine.

KK Crvena zvezda održala je svoju redovnu skupštinu, a na njenom zasedanju, između ostalog, ponosno je istaknuta najveća zarada, ali i veoma mali dug prema državi.

– Da je od sezonskih karata KK Crvena zvezda Meridianbet već je prihodovao 3,3 miliona evra bruto, sa prodajom dnevnih karata klub je do sada već prihodovao više od 4,5 miliona evra bruto što je najveća zarada kluba od ovog finansijskog segmenta u istoriji kluba. Podsećamo da je klupska projekcija na početku sezone bila je 5 miliona evra za celu sezonu.

 

Crveno-beli ističu da su dužni 70 miliona dinara, što je nešto manje od godišnje plate jednog košarkaša, a ističe se da nikome od igrača i struke nema nikakvih zaostalih dugovanja.

– Prisutni su informisani da je klub u međuvremenu uplatio preko 22 miliona dinara za PDV, i nastaviće po planiranoj dinamici da izmiruje obaveze prema državi (koji trenutno iznosi oko 70 miliona dinara) dok prema igračima i stručnom štabu klub nema neizmirenih obaveza…

22
37

4 Komentara

  1. Terzic i Čovic su medju najpoznatijim lopovima – štetočinama. Preko njih se pljačka ovaj narod koji finansira neuspešne fk i kk crvena zvezda………….

    2
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter