0
Fudbal

FOTO: YouTube/Screenshot

SENZACIJA NA OSTRVU: Tim iz šeste lige Engleske izbacio Ipsvič iz FA Kupa! (VIDEO)

Objavljeno: 27.01.24 u 17:30

Veliki uspeh.

Kada se kaže da je lopta okrugla i da je sve moguće, to se i stvarno misli. Svedoci smo mnogih senazacija u fudbalu i preokreta, ali to ovu igru čini posebnom i zanimljivom. Jedno veliko iznenađenja dolazi nam sa Ostrva gde je tim iz šeste lige Engleske izbacio Ispvič iz FA Kupa. 

Naime, u okviru četvrte runde ovog takmičenja odmerili su snage Mejdstoun i već pomenuti Ispvič koji je takmiči u Čempiošipu koji je bio domaćin. Gosti su poveli u 43. minutu golom Rejnoldsa  koji je to urado na sjajan način, tako što je lobovao golmanai tim rezultatom se otišlo na odmor.

Domaćin je uspeo da izjednači u 56. minutu kada je precizan bio Sarmiento, ali uz pomoć jednog od defanzivaca domaćih koga je dokačila lopta i prevarila golmana. Tačku na susret stavio je Korne u 66. minutu koji je primio loptu na nekih 20 metara od gola, utrčao u kazneni prostor, šutirao i bio precizan. 

Pokušavao je Ispvič da dođe do egala, ali se Mejdstoun savršeno branio i uspeo da sačuva prednost i dođe do senzacije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter