7
Košarka

FOTO: Screenshot

POZNAT RAZLOG NAPADA NA NAVIJAČE PARTIZANA: Razrešena dilema sukoba! (VIDEO)

Objavljeno: 27.01.24 u 19:40

Skandal.

Košarkaši Partizana ostvarili su veoma bitan trijumf nad Žalgirisom rezultatom 81:72 u ovkiru 23. kola Evrolige u ‘Štark areni’.  Međutim, radost navijača ‘crno-belih’ pokvarili su grupa huligana koja je napalaGrobare’ na Novom Beogradu i izazvala opšti haos. 

Kako saznaje Republika.rs grupa najvatrenijih pristalica Crvene zvezde napala je navijače Partizana iz Pančeva, a razlog je kako bi im se rešavnširali, pošto su ‘Grobari’ započeli ovaj sukoba i ranije izazvali sukob sa Delijama iz tog grada. Pomenuti portal takođe navodi da su ‘crno-beli’ parkirali kola blizu Arene, a navijači ljutog rivala su to prepoznali i napravili plan akcije.

VLAHOVIĆ NASTAVLJA DA TERORIŠE PROTIVNIČKE MREŽE: Dušan u strašnoj formi! (VIDEO)

19
72

7 Komentara

  1. Frustriranim navijacima Zvezde je ostalo samo nasilje. Koreografija na utakmicama stara 30 godina, navijacke pesme pune vulgarnosti da covek ne moze dovesti dete na utamkicu, od rekvizita je ostala samo motka jer salovi i ne postoje, navijaca u hali ima samo kad igra Partizan, treneri i igraci se menjaju u toku sezone kao na traci, predsesnik Zvezde cesto gostuje po rezimskim medijima iz razloga sirenja mrznje…………. To su sve razlozi koji se na kraju zavrsavaju ovakvim nasiljem.

    19
    6
    Odgovori
  2. Koji ste vi foliranti!!! I sad mi treba da budemo toliki debili da poverujemo da je ovo osveta za nešto ranije. Znači grobari su nešto prvi uradili, to insinuirate!!! Sram vas bilo!

    14
    3
    Odgovori
  3. Kako vas nije sramota?Ili ste i vi samo navijaci ljutog rivala?Podgrevajte,opravdavajte ali tek ce leteti glace za ovo

    12
    4
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter