0
Košarka

FOTO: Screenshot

IZ GOLDEN STEJTA PORUČILI: Partizan i mi?! Fantastična ideja!

Objavljeno: 27.01.24 u 10:37

Bilo bi prelepo videti ove scene.

Čitavu košarkašku javnost potresla je vest da je člana stručnog štaba Golden Stejta, Dejan Milojević preminuo od posledica srćanog udara. Voriorsi, kao i Partizan, Mega Budućnost iz Podgorice oprostili su se od ovog izuzetnog stručnjaka, ali pre svega fanstatičnog čoveka.

Predsednik ‘crno-belih’ Ostoja Mijailović je za B92 otkrio da planiraju da pozovu Golden Stejt i da na leto odigrao susret u Dejanovu čast na otvorenom.

Za MozzartSport je povodom ovoga govorio i Zaza Pačulija, čovek u organizaciji Voriorsa.

„Nismo čuli za poziv Partizana, ali moram da kažem da je to fantastična ideja. Skidam kapu predsedniku Partizana na inicijativi koja je prelepa jer je Deki zaslužio tako nešto zbog svega što je uradio. Naravno nama bi bila čast da igramo sa Partizanom u Srbiji, ali isto tako moram da naglasim da to nije lako izvodljivo. NBA liga je biznis, gleda se nekoliko faktora, od igrača, rasporeda, moralo bi da se poklopi dosta toga da bi se to dogodilo, ali ideja je izvanredna i lično bih baš voleo da se tako realizuje i zbog igrača i navijača u Srbiji, ali pre svega u znak sećanja na čoveka kakav je Dejan Milojević„, počinje Pačulija razgovor za Mozzart Sport.

CEO INTERVJU MOŽETE PROČITATI OVDE.

9
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter