0
AdmiralBet ABA Liga

Zeljko Obradović (FOTO: Starsport)

OBRADOVAĆ PRED DERBI: ‘Analiziraćemo prethodnu utakmicu sa Zvezdom, nadam se da su se igrači odmorili!’

Objavljeno: 27.01.24 u 17:10

‘Nadam se da su se igrači odmorili noćas i da ćemo večeras imati koliko-toliko normalan trening.’

Vreme je za četvrti košarkaški večiti derbi ove sezone, a drugi u AdmiralBet ABA ligi. Košarkaši Crvene zvezde Partizan odmeriće snage u okviru 18. kola regionalnog takmičenja u ‘Štark areni’ od 19 časova. Trener ‘crno-belih’ Željko Obradović je pred ovaj susret da će analizirati prethodnu utakmicu sa ‘crveno-belima’ koju su izgubili 98:87 u Evroligi.

-Danas ćemo analizirati utakmicu od pre dvadesetak dana protiv Crvene zvezde. Nadam se da su se igrači odmorili noćas i da ćemo večeras imati koliko-toliko normalan trening. Ima igrača koji nisu igrali sinoć, neki su bili van tima pa ćemo da vidimo ko je tu najopterećeniji. Najveću minutažu su imali Ledej, Naneli i Doužer. Oni će biti u nekom slabijem ritmu, a ostali će raditi jedan pristojan i normalan trening – jasan je Žoc.

ANDRIJA KALUĐEROVIĆ ZA HS: ‘Napad OFK Beograda je u sigurnim rukama, igranje za Zvezdu je ostvarenje sna!’ (FOTO) (VIDEO)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter