0
Košarka
Dejan Milojević

Dejan Milojević (FOTO: Starsport)

ZA DEKIJA: Partizan i Golden Stejt pripremaju spektakl!

Objavljeno: 26.01.24 u 19:32

Kakva čast.

Čitavu košarkašku javnost potresla je vest da je člana stručnog štaba Golden Stejta, Dejan Milojević preminuo od posledica srćanog udara. Voriorsi, kao i Partizan, Mega Budućnost iz Podgorice oprostili su se od ovog izuzetnog stručnjaka, ali pre svega fanstatičnog čoveka.

Predsednik ‘crno-belih’ Ostoja Mijailović je za B92 otkrio da planiraju da pozovu Golden Stejt i da na leto odigrao susret u Dejanovu čast na otvorenom.

-Istina je da razmisljamo da pozovemo Golden Stejt da odigramo utakmicu na otvorenom. Utakmica bi bila odigrana u čast Dejana Milojevića. Uskoro ćemo imati Izvršni odbor kluba gde cemo vise pričati o toj ideji. Milojević je ostavio veliki trag u Partizanu, takođe cemo raspravljati o ideji da uvek pred početak sezone Partizan odigra u Dejanovu čast jednu utakmicu posvećenu njemu – naveo je.

Otkrio je da i mesto odigravanja meča.

-Ako dođe do toga, i bude zaista veliko interesovanje, stvarno mislim da odigramo taj meč na stadionu JNA – jasan je Ostoja.

Podsetimo, Partizan je već letos igrao utakmicu na otvorenom protiv Fuenlabrade na ‘Tašmajdanu‘ kada su navijači napravili spektakl, tako da će ‘Grobari’ i tada biti na visini zadatka.

MIHAJLO ILIĆ: ‘Svi znamo ko je bio Siniša, veliki borac i čovek!’

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter