0
Fudbal

FOTO: Twitter/@Fenerbahce

VELIKO POJAČANJE ZA FENER: Tadić i Džeko dobili novog saigrača i to sa velikim iskustvom!

Objavljeno: 26.01.24 u 16:33

Ozbiljno se računa na njegove usluge

Fenerbahče ambiciozno gradi tim za trenutne izazove, a najnovije pojačanje u njihovim redovima biće iskusni štoper sa premijerligaškim iskustvom, Čaglar Sojundžu. Bivši štoper Lestera vraća se u rodnu Tursku iz madridskog Atletika na pozajmicu, a njegov dolazak obećava pojačanje za Fenerbahče u trci za titulu šampiona Turske, gde će se suprotstaviti Galatasaraju.

Transfer Sojundžua je već u završnoj fazi, a očekuje se da će u narednim danima potpisati ugovor s turskim gigantom. Iako će biti ključni deo Fenerbahčea ove sezone, klub nema pravo otkupa ugovora od Atletika, što znači da će se Sojundžu na leto vratiti u Španiju.

Ovaj transfer je rezultat groznice koja je zahvatila Fenerbahče tokom zimske transfer pijace u potrazi za pouzdanim štoperom. Iako je Stefan Savić iz Atletika bio prvobitni cilj, madridski klub nije bio spreman da ga pusti, dok je Sojundžu izrazio snažnu želju za prelaskom u turski klub.

Sojundžu postaje drugo značajno pojačanje za Fenerbahče tokom januara, nakon dolaska Radeta Krunića iz Milana. Navijači s nestrpljenjem iščekuju Sojundžuovu ulogu u timu, a Dušan Tadić imaće još snažniju podršku u borbi za titulu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter