0
Kladionica

Head coach Andrea Trinchieri during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and FC Bayern Munich at Stark Arena on December 29, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

TRINKIJERI PONOVU MEĐU CRNO-BELIMA: Žalgiris gostuje Partizanu uoči večitog derbija!

Objavljeno: 26.01.24 u 13:55

Košarkaši Crvene zvezde su sinoć upisali još jedan obeshrabrujući poraz, koji je malo ko očekivao.

Crveno-beli su na gostovanju u Berlinu poraženi od Albe sa 89:80, a ekipa iz prestonice Nemačke je imala i 22 poena prednosti krajem treće četvrtine. Ovo je čak deveti poraz kluba sa Malog Kalemegdana na poslednjih jedanaest susreta sa Albom, a mesto koje vodi u plej-in deluje sve dalje i dalje.

 

Nada i dalje postoji za Sferopulosove izabranike, koji sada imaju skor 9-14, a nešto drugačija situacija je u redovima Crno-belih, koji se nalaze na 11. mestu na tabeli sa skorom 11-11. Priliku da se vrate među top 10 košarkaši Partizana će imati protiv Žalgirisa večeras u beogradskoj Areni od 20.30 časova, na zatvaranju 23. kola Evrolige. Crno-beli su u prošlom kolu poraženi na gostovanju Panatinaikosu, da bi u ponedeljak ubedljivo savladali Megu u AdmiralBet ABA ligi.

 

Sa druge strane, litvanski predstvanik je prošle nedelje savladao Fenerbahče, a na poslednjih 10 utakmica u svim takmičenjima Žalgiris je pretrpeo svega dva poraza. Prošle sezone Partizan je oba puta bio bolji od Zelenih, a taj niz se nastavio i ove sezone, kada su Obradovićevi igrači slavili sa 93:85 u Kaunasu u 14. kolu Evrolige.

Željko Obradović (FOTO: Starsport)

Na tom meču su Panter, Doužer i Naneli postigli ukupno 52 poena, a ukoliko mislite da će večeras Panter, Naneli i Kaboklo ukupno postići više od 50 poena možete na to da se kladite u AdmiralBetu. Na sajtu AdmiralBet.rs se nalazi bogata ponuda jedinstvenih specijala, kao i brojne bonus tikete, a tu je i 10% freebeta od svakog uplaćenog tiketa koji sadrži opklade na učinke pet ili više evroligaških igrača.

 

Pored toga, do 24. februara AdmiralBet će svakog dana deliti putovanje za dve osobe, a sve što je potrebno da se uradi kako bi otputovali na neku od egzotičnih destinacija je da pogodite najveću kvotu u danu. Sve od navedenih promocija, kao celokupna ponuda, su dostupni svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali to nije sve!

 

Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa! Prva dopuna naloga igračima donosi 100% bonusa na depozit, druga 150%, dok pri trećoj uplati igrače očekuje fenomenalnih 250% bonusa! Svaki od predviđenih bonusa može biti isplaćen u vidu freebeta, bonusa za slot ili bonusa za virtuale, potrebno je samo uneti promo kodove BET, SLOT ili VIRTUAL, zavisno od izbora bonusa.

 

Izaberite svoju petorku, preuzmite freebet bonus i uživajte u najboljoj evropskoj košarci i najširoj evroligaškoj ponudi!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter