0
AdmiralBet ABA Liga
Džavonte Smart

Javonte Smart, #01 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade reacts during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade v Baskonia Vitoria Gasteiz at Stark Arena on January 18, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SMART SE OGLASIO PRED DERBI: Evo kako novi košarkaš Crvene zvezde vidi važan duel sa Partizanom!

Objavljeno: 26.01.24 u 16:56

Ishod ovog meča bi mogao dosta toga da reši

Košarkaš Crvene zvezde, Džavonte Smart, dao je svoje viđenje nedavnog poraza od berlinske Albe, komentarišući snimak trenera Sferopulosa koji je pridao posebnu pažnju energiji i čvrstini njegovih igrača tokom utakmice.

Trener zna da smo mi bolji tim, ali nismo pružili najbolju igru. U nedelju treba da izađemo jače i čvršće. Ukazao nam je da nismo igrali s dovoljno snage i energije, te da od nas očekuje mnogo bolje u sledećem meču,“ izjavio je Smart u razgovoru za „Sportal“.

Na prethodnom susretu protiv Albe, Smart je postigao 14 poena, uz tri skoka, dve asistencije i jednu blokadu. Sada se fokusira na naredni derbi u AdmiralBet ABA ligi, gde će Crvena zvezda ponovno biti domaćin.

Očekujem tesnu pobedu. Bitno je samo da pobedimo, bez obzira na razliku u poenima. Verujem da ćemo na kraju slaviti,“ dodao je bek crveno-belih, najavljujući napetu borbu u narednom meču.

6
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter