0
Lifestyle

Kalvin Phillips (C) celebrates after scoring a goal with Phil Foden (L) Oscar Bobb and Bernardo Silva during the UEFA Champions League group G match Season 2023/2024 match between Crvena Zvezda and Manchester City at stadium Rajko Mitic on December 13, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SKANDAL POTRESAO OSTRVO: Majka zvezde Sitija uhapšena u alkoholisanom stanju, pa sve šokirala! (VIDEO)

Objavljeno: 26.01.24 u 17:33

Svi pričaju o njenoj izjavi

Majka Fila Fodena, Kler Roulends, je iznenadila javnost nakon što je uhapšena u alkoholisanom stanju, provodeći noć u policijskoj stanici u Engleskoj. Incident je, prema izveštajima, nastao nakon što je Kler skinula kapu jednom muškarcu u noćnom klubu, što je dovelo do njenog izbacivanja iz kluba i reakcije policije.

Nakon što je provela noć u pritvoru, Kler je izjavila da je sve bilo rezultat njenog pijanstva i neopreznog ponašanja.

Samo sam bila pijana. Malo sam se zabavljala. Uradila sam to jednom momku i ranije. Nisam mogla da verujem da bih mogla da upadnem u nevolje jer sam nekome skinula kapu. To je moj način zabave, skinem nekome kapu i potom mu je vratim. Ne pijem često, ali kad pijem, nadoknađujem propušteno vreme. Ja sam kao životinja,“ izjavila je Roulends.

Iako se suočila s posledicama svog ponašanja, Kler Roulends je relativno dobro prošla. Očekuje je plaćanje kazne od 100 funti, uz dodatnih 80 funti za sudske troškove. Treba napomenuti da je proglašena nevinom za optužbu vezanu za napad. Javnost će i dalje pratiti razvoj situacije i reakcije na ovu neočekivanu vest.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter