0
Evroliga

Željko Obradović (FOTO: Starsport)

OBRADOVIĆ PONOVO IMAO HIT KONFERENCIJU: ‘Teško je odgovoriti kada se upotrebi takav izraz!’ (VIDEO)

Objavljeno: 26.01.24 u 23:33

 ‘Pokušavali smo da odigramo agresivno, naterali smo ih na greške.’

Košarkaši Partizana ostvarili su veoma bitan trijumf nad Žalgirisom rezultatom 81:72 u ovkiru 23. kola Evrolige u ‘Štark areni’.  Trener ‘crno-belih’ Željko Obradović je na konferenciji za medije rekao da su pobedili zahvljajujući energiji navijača.

-Verujem da smo pobedili dobar tim, našli smo način da se vratimo i zahvaljući energiji i podršci sa tribina, uspeli smo da dobijemo – istakao je.

U redovima pobedničkog tima najviše se istakao Pi-Džej Doužer koji je postigao 23 poena, a iskusni strateg je zadovoljan njegovom partijom.

-Pi Džej je igrao 27 minuta, odigrao je izvanrednu utakmicu. Rešavao je situacije u preuzimanju, u principu izvanredan meč. Pokušavali smo da odigramo agresivno, naterali smo ih na greške. I mi imamo velikih broj izgubljenih lopti. BIli smo spremni za zonski presing, ali manje više sve ono što smo znali i u pripremi utakmice – naveo je Žoc.

Potom je dobio malo čudno pitanje od novinarke koje je glasilo zašto je Partizan mazohistički loše otvorio utakmicu.

-Teško je odgovoriti kada se upotrebi takav izraz, iskreno da vam kažem. Ja ću biti na strani mojih igrača i reći ću samo da smo loše počeli utakmicu. Početak meča, osvajaju loptu, idu na polaganje i to je bilo tako. Nismo igrali dobro, našli smo način da dobijemo utakmicu, ekipa je našla način. To je lepota ove igre koju svi toliko volimo – poručio je Željko.

Dodao je da je izjednačensto karakteristika Evrolige.

-Posle odličinh odbrana poveli smo osam razlike, Kevin je izgubio loptu, posle toga smo primili tri poena. Jedna lopta i posed menjaju ovu igru. Postoji i protivnik, to nije zakucano, zato imamo izjednačenost u Evroligi. Izjednačenost je nešto što je karakteristika Evrolige. Radeći smo uspeli da održimo razliku i prelomimo meč – zaključio je Obradović.

TRINKIJERI NA EMOTIVAN NAČIN GOVORIO O PARTIZANU: ‘Ovo je što niko ne može da ti oduzme!’ (VIDEO)

12
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter