0
Košarka
Dejan Milojević

Dejan Milojević (FOTO: Starsport)

ZA DUŠU DEJANA MILOJEVIĆA: Treneri Golden Stejta pre meča popili čašicu rakije, pa obećali nešto! (VIDEO)

Objavljeno: 25.01.24 u 11:55

Postaje jasno koliko je Srbin bio omiljen u San Francisku

U jednoj od najtužnijih utakmica u istoriji NBA lige, između Golden Stejta i Atlante, koja je bila obeležena preranim odlaskom Dejana Milojevića, Ratnici su slavili pobedu, ali je sve bilo podređeno emotivnom oproštaju od „brata“, kako su ga svi igrači i trener Stiv Ker nazivali.

Veče je postalo još emotivnije na konferenciji za medije Stiva Kera, gde je trener istakao duboko poštovanje prema preminulom Dejanu Milojeviću. Pre početka utakmice, Ker je zajedno sa igračima popio po čašicu srpske rakije, izrazivši želju da očuva sećanje na Dekija i najavio da će to činiti pre svakog narednog meča.

Večeras je sve bilo u vezi emocija i pokušaju da se prebrode. Verovatno ne bih smeo ovo da kažem, ali svi treneri su popili čašicu nečega što se zove rakija, pre utakmice. To je srpska rakija, svi smo popili čašicu toga u Dekijevu čast i pobedili. Tako da ćemo nastaviti da radimo to pre svake utakmice – naglasio je Ker.

Na to se novinarka nasmejala i rekla da je videla flašicu.

Jesi, pa niko ovo neće videti, zar ne? Niko ne gleda – nasmejao se Ker.

Ovaj gest trenera i igrača svedoči o dubokom poštovanju i ljubavi prema Dejanu Milojeviću, čija prisutnost i uticaj i dalje snažno odjekuju u srcima Golden Stejta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter