1
Evroliga

from left Marko Jagodic-Kuridza Nikola Jokic Dusan Ristic Ognjen Dobric Vladimir Lucic Nikola Kalinic Vanja Marinkovic Serbia v Greece - FIBA World Cup Qualifiers on August 25, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SPREMA SE NOVA BOMBA: Partizan se ozbiljno namerio da vrati reprezentativca Srbije!

Objavljeno: 25.01.24 u 11:11

Navijači željno išečkuju rasplet ove situacije

Prema izveštaju baskijskog medija „El Koreo“, postoji mogućnost da srpski košarkaš Vanja Marinković napusti Baskoniju na kraju sezone i vrati se u Partizan, klub u kojem je ostvario značajan deo svoje košarkaške karijere.

Marinković je nosio dres Partizana od 2013. do 2019. godine, gde je bio ključni član ekipe koja je osvojila titulu šampiona Srbije 2014. godine, kao i dva Kupa Radivoja Koraća. Nakon toga, prešao je u Valensiju, a 2021. godine stigao u Baskoniju, gde se brzo nametnuo kao bitan igrač.

Ove sezone, Marinković igra značajnu ulogu u ekipi trenera Duška Ivanovića, beležeći u proseku 10,2 poena, 2,7 skokova i 1,6 asistencija u Evroligi. Njegova konstantna prisutnost u timu Baskonije dodatno je istaknuta.

Iako su spekulacije o mogućem povratku Marinkovića u Partizan prisutne, ostaje da se vidi kako će se situacija dalje razvijati, a da li će trener Duško Ivanović odreći ovog važnog „šrafa“ kada bude selektirao ekipu na leto. Do tada, ljubitelji košarke ostaju u nadi da bi se talentovani srpski košarkaš mogao vratiti na teren gde je ostvario prve velike uspehe.

36
6

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter