0
Evroliga

FOTO: Starsport

PORAZ NIJE OPCIJA: Crvena zvezda u Berlinu igra protiv najgore ekipe Evrolige!

Objavljeno: 25.01.24 u 08:55

Pobeda mora biti ostvarena

U 23. kolu Evrolige, košarkaši Crvene zvezde će se suprotstaviti Albi u Berlinu u meču od ogromnog značaja. Trenutno smešteni na 12. mestu tabele sa skorom od 9 pobeda i 13 poraza, crveno-beli će se boriti protiv Albe koja zauzima poslednje mesto sa skorom od 4 pobede i 18 poraza.

Zvezda ima imperativ pobede u ovom duelu kako bi održala nade za ulazak u „plej-in“ fazu, gde se trenutno nalazi Valensija sa skorom 11:11, kao i njihov večiti rival, Partizan. Sa istim skorom kao i Partizan, Crvena zvezda će pokušati da zabeleži važnu pobedu koja bi im omogućila da uhvate priključak za željenim mestom u borbi za plej-of.

Utakmica obećava uzbuđenje i neizvesnost, s obzirom na važnost svakog preostalog meča u borbi za pozicije koje vode u plej-of. Crvena zvezda će morati da pokaže visok nivo igre i koncentracije kako bi savladala Albu na gostujućem terenu i ostvarila ključnu pobedu koja bi ih vratila u trku za plej-of.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter