0
AdmiralBet ABA Liga

Dejan Milojević (FOTO: Starsport)

KAKVA ČAST: ABA liga odlučila da će ova nagrada dobiti naziv po Dejanu Milojeviću!

Objavljeno: 25.01.24 u 14:15

Lep gest.

Čitav sportski svet se oprašta od košarkaškog stručnjaka, a pre svega velikog čoveka Dejana Milojevića, AdmiralBet ABA liga  odlučila je da jedna nagrada ponese naziv po njemu. Naime, iz regionalnog takmičenja doneli su odluku da će trofej za najboljeg igrača regularnog dela sezone nosiit ime po bivšem treneru Mege.

Upravo je Milojević rekorder po ABA lige u ovom segmentu, a bio je tri puta za redom MVP ovog takmičenja. Takođe, najbolji je u još jednom, a to je po broju postignutih poena na jednom susretu. Dok je bio košarkaš Budućnosti ostvario je indeks korisnosit od čak 59 u pobedi nad Lovćenom.

Bio je omiljeni među trenerima, igračima, ali i prijateljima. Veliki doprinos je dao razvoju Mege čiji je trener bio u periodu od 2012. do 2020. godine, a Nikola Jokić je upravo njegovo delo. Podsetimo, HotSport je pokrenuo inicijativu da tribina ‘Štark arene’ ponese naziv po Dejanu Milojeviću.

TRINKIJERI SE RADUJE SUSRETU SA PARTIZANOM: ‘Idem tamo da uživam u svakom trenutku!’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter