0
Košarka

FOTO: Twitter/@dallasmavs

„BRATE, ZBOGOM“: Dončić i Marjanović se posebnim majicama oprostili od Milojevića! (FOTO)

Objavljeno: 25.01.24 u 09:50

Ostavio je dubok trag širom planete

NBA noć bila je ispunjena emotivnim trenucima kada su Luka Dončić i Boban Marjanović, dva istaknuta srpska košarkaša, odlučila da odaju počast nedavno preminuloj legendi srpske košarke, Dejanu Milojeviću.

Tokom zagrevanja pre mečeva svojih timova, Dončić je nosio crnu majicu s posebnim natpisom posvećenim preminulom treneru. Majica je nosila velika slova „Brate“ i inicijale „DM“, dok se na poleđini nalazio emotivni nadimak „Deki“. Ovaj gest bio je snažan izraz poštovanja prema Milojeviću, čoveku koji je ostavio neizbrisiv trag u svetu košarke.

Dončić je na terenu Mavsa, u meču protiv Finiks Sansa, nastavio pokazivati visok nivo igre, postigavši 34 poena. S druge strane, Boban Marjanović je takođe nosio istu majicu tokom zagrevanja pre susreta Roketsa i Trejlblejzersa, dodatno naglašavajući zajedničko poštovanje prema preminulom treneru.

Ovaj emotivni gest dvojice košarkaša svedoči o dubokom uticaju koji je Dejan Milojević ostavio ne samo u srpskoj košarci već i među svojim kolegama širom sveta. Njihov zajednički izraz poštovanja postao je simbol sportskog bratstva i sećanja na velikog čoveka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter