0
Košarka

FOTO: Twitter/Printscreen

BOL, JECAJI I SUZE: Dekijeva supruga Nataša plakala kao kiša za ljubavi svog života! (FOTO)

Objavljeno: 25.01.24 u 11:33

Velika tragedija za jednu porodicu

Porodica Dejana Milojevića, nekadašnjeg čuvenog srpskog košarkaša i trenera, prisustvovala je dirljivom oproštaju na utakmici između Golden Stejta i Atlanta Hoksa u NBA ligi, u San Francisku. Milojević je nedavno preminuo od posledica srčanog udara, ostavljajući košarkaški svet u tuzi.

Utakmica između dva tima protekla je u atmosferi dubokog poštovanja prema Dejanu Milojeviću. Od zvezda Voriorsa, preko trenera Stiva Kera, do igrača poput Bogdana Bogdanovića, svi su izrazili svoje emocije i poštovanje prema preminulom treneru.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Na tribinama su se nalazili članovi Milojevićeve porodice: supruga Nataša, ćerka Maša i sin Nikola. Kroz suze su primili počasti kada su ih prozvali sa razglasa. Nosili su duksericu i majicu s natpisom „brate“, jasno izražavajući svoje snažno povezivanje sa voljenim Dejanom.

Ovaj emotivan trenutak na NBA terenu svedoči o veličini i uticaju koji je Dejan Milojević imao ne samo u svetu košarke već i u srcima svoje porodice, prijatelja i kolega.

6
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter