0
Košarka

FOTO: Instagram/@atlhawks

BOGDAN NA IVICI SUZA: Kapiten Srbije slomljen zbog oproštaja od Dejana Milojevića! (FOTO)

Objavljeno: 25.01.24 u 09:20

Emotivna scena je obišla planetu

Golden Stejt Voriorsi su odigrali veoma emotivnu utakmicu protiv Atlanta Hoksa, posvećenu nedavnom gubitku Dejana Milojevića, koji je neočekivano preminuo u 47. godini života. Atmosfera u dvorani bila je natopljena emocijama, a posebno teško je palo Bogdanu Bogdanoviću, koji je bio vidno slomljen nakon gubitka svog bliskog prijatelja i trenera.

Iako su Voriorsi na kraju trijumfovali rezultatom 134:112, meč je bio obasjan tugom zbog gubitka Milojevića. Bogdan Bogdanović, koji je upisao 17 poena i tri asistencije, postao je simbol emotivnog bola koji je preplavio teren. Fotografija u kojoj Bogdanović, noseći majicu sa natpisom „brate“, tužno gleda u pod, postala je simbol tuge i sećanja na velikog trenera.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Atlanta Hawks (@atlhawks)

Dejan Milojević, nekadašnji košarkaški trener i lični prijatelj Bogdana Bogdanovića, ostavio je dubok trag u svetu košarke, a njegov nedostatak oseća se ne samo na terenu već i u srcima igrača. Nije lako podneo Bogdanović gubitak svog mentora i prijatelja, što je jasno vidljivo u izrazu njegove tužne grimase tokom meča.

Ova utakmica će ostati urezana u sećanju kao trenutak kada je sportski duh nadvladao rivalstvo, a emocije su preplavile i najjače košarkaške timove. Golden Stejt Voriorsi su pobedili, ali su svi igrači, bez obzira na rezultat, zajedno oplakivali gubitak Dejana Milojevića.

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter