0
Evroliga

Aleksa Avramović (FOTO: Starsport)

AVRAMOVIĆ PRED ŽALGIRIS: ‘Da pokažemo koliko vredimo!’ (VIDEO)

Objavljeno: 25.01.24 u 15:25

‘Dobro smo trenirali ove nedelje’.

Izabranici Željka Obradovića sutra od 20:30 nastavljaju bitku za plej-of Evrolige, a naredna prepreka biće Žalgiri u okviru 23. kola u ‘Štark areni’. U redove ‘crno-belih’ konačno su svi spremni, a košarkaš Partizana, Aleksa Avramović je pred ovaj susret rekao da su pobedili u Kaunasu gde je to teško uraditi, ali da će sutra pokazati koliko vrede.

-Pobedili smo ih u prvoj utakmici ove sezone. Igrali smo jednu sjajnu košarku, krasila nas je nesebična igra. Znamo koliko je bilo teško igrati tamo. U medjuvremenu su promenili trenera, igraće podpomognuti Butkevičijusom koji je fantastičan odbrambeni igrač i koji im je nedostajao u prethodna dva meseca. Dolaskom novog trenera su se malo digli, ali mi smo dobro trenirali ove nedelje i nadam se da ćemo sutra izaći na teren i pokušati da pokažemo za šta vredimo – istakao je Aleksa.

Partizan ovaj meč dočekuje nakon poraza od Panatinaikosa uz skor 11-11, a ovaj meč će im biti presudan u borbi za plej-of. Sa druge strane Žalgiris je imao trubulentnu sezonu uz promenu trenera, a u prethodnom kolu dobili su Fenerbahče i nalaze se na 16. mestu uz skor 8-14 i 16 bodova. Prethodni duel pripao je ‘crno-belima’.

HAOS U BUNDESLIGI: Hrvatski trener i Liroj Sane u klinču! (VIDEO)

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter