0
Košarka

Kosarka Basketball ABA season 2019-2020 Crvena Zvezda v Cedevita Olimpja Lorenzo Brown Beograd, 01.03.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

VELIKO POJAČANJE ZA FURIJU: Na OI sa nekadašnjim miljenikom crveno-belih!

Objavljeno: 24.01.24 u 13:47

Braun je sa ovom reprezentacijom Španije osvojio zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu

Košarkaš Makabija Lorenco Braun želi da igra za reprezentaciju Španije na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre, koji će biti održan u Valensiji od drugog do sedmog jula, prenosi španska „Marka“.

Braun je sa reprezentacijom Španije osvojio zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu 2022. godine, ali je zbog povrede propustio Svetsko prvenstvo 2023.

Marka navodi da je košarkaš Makabija obavestio Košarkaški savez Španije da želi da nastupi za „crvenu furiju“ na kvalifikacionom turniru za OI u Parizu.

Španija će igrati u grupi A na kvalifikacionom turniru u Valensiji sa selekcijama Angole i Libana. U grupi B biće Finska, Poljska i Bahami. Pobednik turnira izboriće plasman na OI u Parizu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter