0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

TRENER VOJVODINE ZADOVOLJAN: ‘Nas najviše interesuje da zadržimo ovaj isti pristup i rad na treninzima!’

Objavljeno: 24.01.24 u 23:12

Trener Vojvodine Božidar Bandović zadovoljan je igrom svoje ekipe u pobedi nad Ahironas Onisilosom u drugoj kontrolnoj utakmici na Kipru.

„Stara dama“ je danas pobedila kiparskog drugoligaša rezultatom 5:1, a Bandović je pohvalno govorio o celokupnoj ekipi.

– Mislim da smo dosta dobro odigrali, možda smo u prvom poluvremenu trebalo da budemo odlučniji. Generalno sam zadovoljan, pristupom i disciplinom i odnosom prema igri. Dobro radimo i to se prenosi na teren, jer ja verujem da kako treniraš, tako ćeš i da igraš. Treninzi su veoma intenzivni, možda je neko umoran, ali to je normalno u ovoj fazi. Ne volim da izdvajam pojedince, danas je šansu iskoristio Sukačev, ali i ostali mladi igrači imaju kvalitet. Treba da nastave da rade, da budu strpljivi – rekao je Bandović.

Vojvodina će do kraja drugog dela priprema odigrati još dve utakmice, protiv Ararata i Čukaričkog, a u planu je i treća po povratku u Srbiju.

– Imamo još dve utakmice i planiramo da odigramo još jednu 4. februara. Videćemo još kako ćemo rasporediti minutažu u preostale dve utakmice na Kipru. U principu, obim minuta biće približno kod svih igrača, nakon čega ćemo imati jasniju sliku o svakom. Nas najviše interesuje da zadržimo ovaj isti pristup i rad na treninzima, jer nas to vodi ka ostvarenju ciljeva – naglasio je Bandović.

On je za kraj istakao da prelazni rok još uvek nije završen u Vojvodini.

– U ovom trenutku gledamo neke pozicije, a klub će vas obavestiti kada bude nekih konkretnijih poteza. Kao što je rekao i direktor Marko Jovanović, želimo da dovedemo samo one igrače koji mogu da donesu razliku na terenu, ali i van njega da bi i ovi mladi igrači trenirajući sa njima mogli da nauče mnogo od njih i da krenu istim putem i da nauče da predstavljaju ovaj veliki klub – zaključio je Bandović.

2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter