0
Košarka

FOTO: printscreen/ Youtube

STEF GLEDAO MEČ PARTIZAN – MEGA: „Ne mogu ni da zamislim kako bi bilo da sam bio u Areni da osetim tu energiju“ (VIDEO)

Objavljeno: 24.01.24 u 09:19

Otkrio je da je i dalje u šoku zbog svega što se dogodilo.

Najbolji igrač Golden Stejt Voririorsa, Stef Kari otkrio je da je pratio prenos meča Partizan – Mega i emotivni oproštaj od Dejana Milojevića. NBA superstar nije ostao ravnodušan na te scene.

„Gledao sam utakmicu njegova dva bivša tima u Srbiji. Ne mogu ni da zamislim kako bi bilo da sam bio u Areni da osetim tu energiju. Želimo da uradimo nešto slično“, rekao je najbolji igrač Ratnika Stef Kari.

Otkrio je da je i dalje u šoku zbog svega što se dogodilo.

„Pokušaćemo da se vratimo na posao, svi smo razgovarali… Teško je. Veliki gubitak koji će se osećati u budućnosti. Deki je uvek donosio pozitivnu energiju u svlačionicu“.

Na kraju je govorio i o odnosu koji je imao sa Milojevićem.

„Ono što sam naučio iz naših razgovora, svaki put kada bih razgovarao s njim, njegovo prisustvo je bilo glasno, iako možda ne bi izgovorio ni reč. To bi bio osmeh ili zagrljaj osobe koja je vesela i prijatna po svojoj prirodi. A, ako pričamo o tome kakav je bio trener, imati pored sebe nekoga s takvom energijom, ko zna da se poveže s vama i bude iskren u isto vreme, da na isti način ume da uputi pohvalu, kritiku ili sugestiju… to je umetnost trenerskog posla“, istakao je Kari.

DIRLJIV GEST GOLDEN STEJTA: Voriorsi će u Milojevićevu čest igrati u posebnim dresovima do kraja sezone, a u hali će stajati njegovi inicijali (FOTO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter