0
Ostali sportovi

European table tennis championship.Serbia Vs. Romania (Men team).Aleksandar Karakasevic.Beograd, 25.03.2007..foto: Srdjan Stevanovic

LEGENDA SE VRATILA U PARTIZAN: „Želim da pomognem da klub vrati staru slavu i postane jak u Evropi“

Objavljeno: 24.01.24 u 14:55

Crno-beli su u zimskom prelaznom roku dobili još jedno pojačanje

Legendarni srpski stonoteniser Aleksandar Karakašević izjavio je da se vratio u Partizan, jer želi da pomogne crno-belima da osvoje titulu.

Partizan je uoči početka sezone angažovao dvojicu stranaca, Mihaila Paikova i Vanga Zengija. Crno-beli su u zimskom prelaznom roku dobili još jedno pojačanje, pošto se u klub posle dužeg vremena vratio Aleksandar Karakašević.

Vratio sam se u Partizan, u klub u kome sam se afirmisao kao igrač. Želim da pomognem Partizanu da osvoji titulu. Takođe želim da pomognem da klub vrati staru slavu i postane jak u Evropi – rekao je Karakašević na konferenciji za medije, saopšteno je iz Partizana.

Crno-beli će 30. januara od 17 časova u SC Master u Zemunu odigrati derbi meč sa Radničkim iz Beočina, koji je prvak države i kandidat za titulu.

8
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter