0
Evroliga

Milos Teodosic Regular season round 19 Euroleague basketball match between Crvena Zvezda and Partizan in Belgrade, Serbia on Jan. 4, 2024. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

DOBRE VESTI ZA ZVEZDU, ALI POSTOJI I JEDAN PROBLEM: Teo počeo da trenira, poznato i da li putuje u Berlin!

Objavljeno: 24.01.24 u 15:19

Zvezda je trenutno na 12. mestu Evrolige

Košarkaši Crvene zvezde odradili su poslednji trening pred put u Berlin, gde ih očekuje gostovanje Albi u četvrtak od 20.00 u okviru 23. kola Evrolige.

Zvezda ima imperativ pobede protiv nemačkog tima, koji je trenutno poslednji na tabeli, a koji je u prošlosti često umeo da bude koban po crveno-bele.

Zvezda je trenutno na 12. mestu sa skorom 9:13 i dve pobede je daleko od plej-in zone, tako da je gostovanje u Berlinu prilika da se popravi skor i napravi priključak ka vrhu.

Ono što je dobra stvar za Zvezdu, to je da Miloš Teodosić trenira, ali kako javljaMeridian sport“ neće biti u konkurenciji za meč sa Albom, nakon što je zbog povrede propustio prethodni meč sa Baskonijom.

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter